Find us on Facebook   WebLab News RSS-Feed
Part-financed by the European Union
(European Regional Development Fund)
South Baltic WebLab - Header Grafic

South Baltic WebLab

Events

Currently there are no events.

The South Baltic WebLab

South Baltic WebLab
South Baltic WebLab

Er du interesseret i forskning, og elsker du havet? Så kom og lær om hvad marin videnskab handler om. Besøb vores SouthBaltic WebLab for at lære mere om de åbne spørgsmål som oceanografer arbejder på!

Du skal være velkommen til at prøve deres metoder og eksperimenter i vores virtuelle laboratorium og opleve rigtigt feltarbejde ved den årlige "Scince Camp"!

Mød forskere på vores website og i dit eget nabolag og følg deres daglige blogs. Desuden er det altid en god idé at besøge vores website for at finde information om ledige stillinger og praktikpladser.

Science Camp 2012

Forberedelserne til sommerens Science Camp er påbegyndt…

Den næste sommer Science Camp vil finde sted i Litauen fra d. 17. – 26. august 2012.
De videnskabelige undersøgelser vil primært handle om at sammenligne Kuronian Lagunen med Østersøen i forhold til de organismer, der lever i de forskellige miljøer. 25 studerende og 5 lærere vil blive inviteret til at deltage og lære, hvad det vil sige at udføre marin forskning i et internationalt team. Information om program og ansøgningspapirer vil være tilgængelige på denne hjemmeside i løbet af februar 2012. Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Læs mere...

Hvis du vil vide hvad deltagerne oplevede i løbet af de to Science Camps i 2010 og 2011, så se her.

Læs mere...

Virtuelt Lab

Vores virtuelle oceanografiske laboratorium: Træd ind i og lær om de vigtigste emner, som marine forskere arbejder med i dag. Test din viden imens du udfører eksperimenterne. Forbered dit eget simulerede forskningskrydstogt. Første modul vil blive søsat snarest. Det vil omhandle alt om Østersøens geologiske historie.

Read more...